Den varma smörgåstårtan..

Ankis varma smörgåstårta 6-8 port


10 skivor tunnbröd
1 dl hackad persilja
300 g skinka
500 g rivost
2 små brukar svamp
2 vitlöksklyftor
3 tomater
1-1 ½ purjolök
peppar
dragon
smör


Gör så här:

  1. Fräs svamp, persilja och vitlök.
  2. Strimla skinka och purjolök
  3. Riv osten och skiva tomaterna.
  4. Smöra tunnbröden på ena sidan och börja med att lägga första brödet på plåten med smöret ner. Varva sedan fyllningarna. Riven ost mellan samtliga lager.  2 lager av varje fyllning.
  5. Avsluta med krddor, tomater och riven ost på det allra översta lagret.
  6. Grädda ugnen på 225 grader i ca 15 min, osten ska få fin färg..

Gunnersun


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0