Vit chokladpannacotta med apelsin

Detta behövs

2 Gelatinblad
250 g Philadelphia naturell
2 1/2 dl mellangrädde
150 g Vit choklad
1 stor Apelsin (rivet skal & saft)
1 dl florsocker


Garnering
Färska el frysta bär som tex, hallon & blåbär.


Gör såhär

1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5min. Vispa osten mjuk med elvisp.

2. Koka upp grädden. Lägg i gelatinbladen. Bryt chokladen i bitar & rör ner försiktigt i grädden tills den smält.
    Låt blandningen svalna. Blanda den sedan med osten och vispa den smidig.

3. Riv det yttersta skalet på en väl tvättad apelsin. Rör net det tillsammans med pressad apelsin. Smaksätt med florsocker.

4. Häll upp pannacottan i portionsskålar eller i glas. Ställ dem i kylen i minst 2 timmar.
    Innan servering, lägg bären på toppen. Mums!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0